Beamasszázs

koszonomsziv.jpg

Üdvözlöm a blogomon! Köszönöm, hogy benézett.

piros_ruciban.jpg

Képzett sportmasszőz vagyok, és csontkovács. 

Amennyiben fáj valami, forduljon hozzám bizalommal, azonnali hatással segítek.

 

 

1kep.jpg

0620 423 88 22

Ciciszex, francia, prosztata masszázs, vagy nézem önkielégítését. Élvezzen rá melleimre, imádom! Képzettként sportmasszázs,izomlazító gyúrás, stresszoldó masszázs azonnali eredménnyel. Ne fájjon semmi, segítek. Beszélgetésre is nyitott vagyok. Ingyen parkolás. Ha nem tudom felvenni, kérem hívjon később. Köszönöm.
http://masszazsneked.blog.hu

2keppirosfelir.jpg

telefon.gif

 0620 423 88 22

 

 

 • Szeretettel várom olajos kebelszexre,

 • érzéki franciára,

 • prosztata masszázsra,

 • ESZO-ra,

 • erotikus masszázsra,

 • kézi levezetésre.

 • kizárólag visszajáró vendégeimnek hajnalban is

 • kizárólag régi vendégeimnek szombaton is dupla felárralderekfajas.jpg

 

 

Képzett sportmasszőz vagyok, és csontkovács. 

Fáj a derék, hát, lapocka, vagy bármi más, forduljon hozzám bizalommal, segítek azonnali eredménnyel.

        Feszes, merev izmait kilazítom profi módon.

 
 • sportmasszázs

 • izomlazító gyúrás

 • prosztata masszázs (erotikus és egészségügyi)

 • stresszoldó masszázs

 • csontkovácsolás

1cff1ece06b8e6de8b8248d9f9f40c9b.png

 Ismertetem az isiászt, mely a leggyakoribb panaszt okozza, kortól függetlenül.Mi az isiász?


Az isiász fájdalommal jár, az ülőideg okozta probléma . Ez egy nagy ideg, mely lefut a hát alsó részébe, de akár a lábak hátsó részébe is . Ha valami  nyomást gyakorol az ülőidegre, ez okozhat fájdalmat a hát alsó részében, mely átterjed a csípőbe, fenékbe, és a lábakba. Akár az emberek 90% -át rendbe lehet tenni műtét nélkül.  Mivel hatalmas gyakorlatom van, azonnali hatással tudok segíteni a legtöbb esetben. De természetesen néhány alkalommal meg kell ismételni a kezelést.

Isiász tünetei


A leggyakoribb tünet a hát alsó részében jelentkezik,  átsugárzik a csípőbe, a farba, és általában  az egyik lábba. A fájdalom általában azonban csak az Romolhaülés közben, köhögéskor, tüsszentéskor. A lába  zsibbad, gyenge, vagy bizsereg időnként. A tünetek általában hirtelen jelentkeznek, és napokig vagy hetekig eltartanak. Ezen segítek, és azonnal elmúlik a fájdalom a legtöbb esetben. Kérdés mennyire van már begyulladva, elhanyagolva.

 

Isiász vagy egyéb hátfájás?


Akár az emberek 85% -a tapasztal valamilyen hátfájást, keresztcsonti fájást szinte kortól függetlenül. De ez nem mindig jár az ülőideg problémájával. Sok esetben hátfájás eredményezi, overextending vagy az izmok megerőltetése a hát alsó részén. Leggyakrabban az különbözteti meg az isiásztól, ahogy a fájdalom sugárzik le a lábba. Lehet érezni amint a beteg láb görcsöl, ez napokig is eltarthat.

 

Kit érint az isiász?


A legtöbb ember aki isiásztól szenved, a 30 és 50 év közötti korosztály.  További okok közé tartozik a porckorongsérv, és a degeneratív ízületi gyulladás a gerincen.

 

Ok: porckorongsérv

A porckorong a csigolyatestek között elhelyezkedő kocsonyás anyag, amit rostos porc vesz körül. A kocsonyás anyag kicsúszhat a csigolyák közül, és átszakíthatja a rostos burkot. Ha ez bekövetkezik, akkor beszélünk gerincsérvről vagy más néven porckorongsérvről. Amíg a rostos porc nem szakad el, csak kisebb-nagyobb mértékben kitüremkedik (prolapsus, protrusio), addig van lehetőség a folyamat visszafordítására.

Megfelelő kezeléssel a tünetek elmúlhatnak, de több mint 6 hét kell hozzá.

Ok: spinalis stenosis


A természetes elhasználódás folyamán a szalagrendszer megvastagodásával együtt fokozatosan szűkíti az idegek lefutási helyét, azaz a gerinccsatorna szűkületét. Ez a szűkület, az úgynevezett spinális stenosis  nyomást gyakorolhat az ülőideg gyökereire. Spinalis stenosis gyakoribb 60 éves kor felett.


Ok: Piriformis szindróma

Piriformis-szindróma esetén a fájdalom elsősorban a fartájékon és a comb hátsó területén jelentkezik, de esetenként lesugározhat a térdig, vagy akár a lábszárba is. A fájdalmat zsibbadás és kellemetlen érzészavarok is kísérhetik. A tünetek a körteképű izom nyújtása, illetve intenzív munkája (dinamikus csípőmozgások – futás, irányváltások, guggolás, kitörés, stb.) esetén fokozódhatnak. Jellemző, hogy az izom rendkívül érzékeny, megnyomása görcsös fájdalmat vált ki.

A piriformis egy izom mélyen a farban. Ez köti össze az alsó gerincet a felső combcsonttal, és fut közvetlenül a ülőideghez. Ha ebbe az izomba jelentkezik görcs, ez nyomást gyakorolhat az ülőidegre, kiváltó tünete az isiász.

 

Ok: sacroiliitis


Sacroileitis egy gyulladás az egyik vagy mindkét sacroiliacalis ízületekben, ott ahol a gerinc alsó része csatlakozik a medencéhez. Sacroiliitis okozhat fájdalmat a farban, a hát alsó részében, de kiterjedhet lefelé az egyik, vagy mindkét lábba. A fájdalom súlyosbodhat a hosszan tartó állás vagy lépcsőzés közben, illetve után. Sacroiliitist okozhatja ízületi gyulladás, sérülés, terhesség, vagy akár fertőzés.

 

Ok: sérülés vagy fertőzés


Az isiászt okozza izomgyulladás, fertőzés vagy sérülés, például egy törés. Általában bármely feltétel elég, hogy irritálja vagy tömörítse az ülőideg gyulladását  kiváltó tüneteket. Egyes esetekben több kiváltó oka is lehet az isiásznak.

 

Isiászhoz kapcsolódó szövődmények

A legtöbb esetben a isiász néhány nap vagy hét múlva elmúlik, és nem okoz maradandó károsodást. De vannak esetek, amikor igen  Ezért is fontos, hogy mielőbb kezeltesse. Segítek, azonnali eredménnyel.

 

Isiász Relief: Gyógyszer


Orvosa súlyos esetben esetleg ad egy szteroid injekciót, hogy tovább csökkentse a gyulladást. Írhat fel, vagy javasolhat izomlazító krémeket, fájdalomcsillapítókat, izomlazító gyógyszereket. Keressen fel, és segítek Önnek azonnali eredménnyel a legtöbb esetben. Természetesen javasolt orvost felkeresni.

 

Isiász Relief: Sebészet


Ha az isiász annak köszönhető, hogy van porckorongsérv, és ez még mindig súlyos fájdalommal jár 4-6 héttel a kezelés után is, a műtét lehet egy lehetőség a gyógyulásra. A sebész eltávolítja egy részét a porckorongsérvnek, hogy enyhítse az ülőideg nyomását. Körülbelül a betegek 90%-a mentességet kap az ilyen típusú műtét alól. Egyéb műtéti eljárások is enyhítik az isiász által okozott spinalis stenosist. Mielőbb keressen fel, hogy ne kerüljön sor műtétre lehetőleg.

 

Mi hajlamosít a piriformis-szindrómára?A körteképű izom túlterhelése és feszessége mellett még számos tényezőt ismerünk, melyek közrejátszhatnak a kórkép kialakulásában, például:

    rossz testtartás (elsősorban a medence nem megfelelő dőlése),
    beszűkült ízületi mozgások (főként a csípő és a gerinc deréki szakasza),
    túlzottan megerőltető vagy nem megfelelő edzés,
    gyenge törzsstabilitás,
    nem megfelelő bemelegítés,
    túl feszes izomzat, az izomegyensúly felborulása.A piriformis-szindróma és az isiász ugyanaz?Nem, bár a tünetek alapján igen hasonlóak. Isiász alatt is az ülőideg irritációját és gyulladását értjük, ám fontos különbség, hogy isiász esetén az összenyomás a gerinc területén történik (pl. porckorongsérv következtében). Ezzel összefüggésben az isiászt gyakran kíséri deréktáji fájdalom, ami a piriformis-szindrómára nem jellemző. Mivel az ideg számos ponton és okból kerülhet nyomás alá, nagyon lényeges, hogy az alsó végtagba sugárzó fájdalom esetén sor kerüljön egy alapos orvosi kivizsgálásra, ami fényt derít a tünetek forrására.

 

FIGYELEM FELHÍVÁS

Az orvosát keresse fel, egy röntgen sok mindenre fényt derít. Kizárhat más problémákat is.

REIKIZEK, ÉS BIOENERGETIKÁZOK.

 

 

reiki gif.gif

 • REIKI  -  energiagyógyászat (program mellé ingyen adom kérésre)aura2.jpg

  kekvirag.jpg

 • AURAMASSZÁZS

  auramasszazs.jpg

 

(kézi levezetés, prosztata masszázs, orális, kölcsönös francia, sportmasszázs, masszázs, gyúrás, ciciszex, kebelszex, nagy mellek, ingyen, free, akció, olcsó, erotika, erotikus, nagymellek, dúskeblű) 
 1kep.jpg

 

Térképért katt a linkre.

 

 

mecses.gif

 

2keppirosfelir.jpg 

 

sorelválasztó.gif

hot felirat.gif

                            

mozgo_mell.gif

 

Nem kapkodok, ha kedvet kap hozzá, hogy kényeztessen, imádom.    

Potenciális problémával is jöhet bátran.

A kebelszex óriási élmény velem, én is élvezem.

Bővebb infó: csak és kizárólag telefonicon.png0620 423 88 22  

 

Csukd be a szemed és gondolatban ott leszek veled. 
A szívedben, a lelkedben csak veled, csak neked! 

 forgólilacsillag.gif

 

 

Szeretettel, szívvel és lélekkel várom Önt. szív.gif

 

A diszkrécióm megőrzése érdekében az arcom nem mutathatom, de a személyes szimpátia mindent eldönt.

 

fontos.gifnyílgif.gif

 • izomlazító sportmasszázs

 • izomlazító gyúrás erőteljes fogásokkal

 • csontkovácsolás ha szükséges, azonnali hatással derék-,hát-,nyak stb. fájdalom esetén

 • kínai akupresszúrás kalapácsolás (vibrohatással, lazítja az izmokat, és az idegeket)

 • reiki (energia gyógyászat)

 • erotikus masszázs (érzéki, lassú érintések)

 • ESSZO ( elnyújtott erotika )
 • kebelszex (olajos nagy cicik között óriási élmény)

 • francia ( érzéki, lassú, játékos, én is szeretek kapni)

 • önkielégítést nézem, besegítek kérésre

 • prosztata masszázs

 • potenciális gondokkal küzdő vendégemnek segítek leküzdeni a problémát

 • extra.gif

  Női fehérneműben akarod végig élvezni ezt az élményt...próbáld csak ki, meglátod milyen különleges érzés....kipróbálhatod a felcsatolható műpéniszem is

 • kebelméretem 108 cm

 • G kosár méret

 

 

 Kizárólag kedves, intelligens vendégeket várok diszkréció mellett Budapesten felkiáltójel.gif

0620/423 88 22

 

 


kézi levezetésprosztata masszázsorális levezetéstestre élvezés,  kölcsönös franciasportmasszázs,masszázsciciszexkebelszexnagy mellekingyenfreeakcióolcsóerotikaerotikusnői fehérnemű,nagyhatalmas, a csúszka masszázs 15 000 Ft)